Druk- & Printwerk

Bij elke productiestap stellen wij veiligheid, milieuzorg en vooral kwaliteitsbewaking als prioriteit. Onze kracht is kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit.

Drukwerk

Drukken van grote of kleine oplages op elk gewenst formaat. Onze vakmensen met de nieuwste en ook de traditionele persen kunnen een zeer gevarieerd orderpakket snel en kwalitatief verwerken. Wij drukken naast het full color opgebouwde drukwerk ook nog met de echte gemengde PMS kleuren.

Onze afwerking is zeer uitgebreid. Van snijden, vouwen, vergaren, brocheren, boren, perforeren, rillen, bindelen, veredelen etc… Maar ook de nog traditionele afwerking zoals stansen, nummeren en prägen.

Printwerk

Grafics Reclame & Communicatie levert een hoogwaardig product op het gebied van digitaal print- en kopieerwerk, zowel in kleur als zwart wit en in ieder gewenst formaat op diverse papiersoorten en kunststoffen. Van visitekaartjes tot en met banieren van tien meter. Uw mailing kunnen wij geheel verwerken, wel of niet gepersonaliseerd tot en met de afwerking en verzending.

Kwaliteit, service en flexibiliteit gekoppeld aan snelle levertijden zijn onderdelen van onze kracht en onderscheidend vermogen. Voor iedere opdracht beschikken we over de juiste apparatuur en de juiste mensen. Maatwerk is voor ons een uitdaging! Levertijden zijn in overleg, maar altijd toegespitst op de wensen van de klant.

Vraag offerte aan

Boeken
Briefpapier
Brochures
Cadeaubonnen
Catalogi
Certificaten
Enveloppen

Etiketten
Flyers
Folders
Formulierensets
Kaarten
Kalenders
Leaflets

Nota’s
Notitieblocs
Offertemappen
Posters
Presentatiemappen
Rapportomslagen
Ringbanden

Spaarkaarten
Stempelkaarten
Stickers
Tabsets
Visitekaartjes
Waardecheques