Signmatten

De Signmat heeft naast een perfecte schoonloopfunctie ook een imagebuildingsfunctie. Maar daarnaast is de Signmat ook marketingmiddel op plaatsen waar de mat niet direct noodzakelijk is bijvoorbeeld op een beurs of zithoek.

Signmat Binnen Premium

Net als de standaard is ook de Premium een combinatie van schoonloop en logomat. De Premium heeft een industrieel wasbare NBR rubberrug en is een mat met lange levensduur die uw bezoekers welkom heet en tegelijk vuil verwijdert.

Signmat Buiten Spaghetti

De spaghetti logomat is de ideale buitenmat. Door de open structuur kan water makkelijk weglopen en zand zal door de mat heenvallen. De mat is gemaakt van vinyl, leverbaar in 25 kleuren, bestand tegen weer en wind en zal niet gaan rotten. De kleuren zijn door en door en worden niet op het materiaal gespoten. Een logo wordt gemaakt via de zogenaamde inlay techniek. Hierbij wordt uw ontwerp met een laser uit de verschillende kleuren gesneden.

Signmat Buiten Rubber

De Rubber Signmat is gemaakt uit 100% hoogwaardig NBR rubber waarop een borstelend patroon is aangebracht. Dit patroon zorgt er voor dat vuil van de voetzolen geschrapt wordt. Rondom de mat is een opstaande rand aangebracht die er voor zorgt dat vocht en water binnen de mat wordt vastgehouden. De basiskleur van de Rubber is altijd zwart. Een logo kan in verschillende (van de 10 hiernaast afgebeelde) kleuren op het rubber worden aangebracht.

Bezoekadres

Molenmakershoek 29 7328 JK Apeldoorn

Telefoon en e-mail

Tel. 055 542 42 22
info@grafics.nl

Routebeschrijving


Studio GrafiCard is onderdeel van Grafics Communicatie en Reclame.

website: www.studiograficard.nl